HVORFOR VELGE CRUISE MED NCL

Registrer deg for de hotteste cruise-tilbudene!

Seil utover havet, hopp fra øy til øy og cruise av gårde med Norwegian Cruise Line. Dette er ferien der du kan pakke ut, slappe av, utforske og nyte førsteklasses service - akkurat når det passer deg. Her kan du oppleve fantastisk underholdning fra Broadway og spennende aktiviteter som gjør underholdningen om bord bedre enn noensinne. Nyt et nytt nivå av luksus i The Haven og opplev alt det som gjør reisen like spennende som selve destinasjonen. Reis med oss for å kjenne hvordan ekte frihet føles ut.

Takk for at du er interessert i Norwegian Cruise Line. Vær oppmerksom på at ved å klikke ut av denne siden fører deg til en engelskspråklig side. Ring oss på +47 21 95 62 10 eller kontakt den lokale reiseoperatøren for ytterligere assistanse.

Noen av favorittene våreKun hos NCL

Skjem deg bort påSPEKTAKULÆRE SERVERINGSSTEDER (RESTAURANTER)

Teppanyaki
Seafood at La Cucina
Decadent desserts at Bayamo
Tapas
Desserts
Steak

Friheten og fleksibiliteten som følger Freestyle Dining får du kun hos NCL , uten fastsatte tidspunkt for måltider og forhåndsreserverte plasser. Kjenn på friheten ved å følge dine egne behov i stedet for en fastsatt timeplan. Alle skipene våre tilbyr vellagde menyer i opptil tre hovedrestauranter og flere uformelle spisesteder. Kokkene våre tilbereder originale retter med de beste ingrediensene. Spiseopplevelsen kan bli så formell eller uformell som du selv ønsker. Når du ønsker deg en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige, har vi spesialiserte restauranter som tilbyr varierte retter for enhver gane, alt fra franske retter på Le Bistro og moderne italienske retter på Onda by Scarpetta - til Texas-grillmat på Q. Alt finnes ombord - og alt smaker fantastisk.

UTFORSK SERVERINGEN (RESTAURANTENE)

PrisvinnendeUnderholdning

Nyt stasen og glansen til Broadway med populære forestillinger som Jersey Boys og Beetlejuice. Hver dag oppdager du prisvinnende underholdning som du ikke finner noe annet sted til sjøs.

Slapp av og lad batteriene MODERNE LUGARER

The Haven

The Haven

Ditt eget luksuriøse tilfluktsted øverst på skipet, The Haven by Norwegian® er der moderne eleganse møter tilrettelagte tjenester og privatliv, alt for å gi deg en unik cruiseopplevelse.

Largest Suites at Sea

De største suitene til havs

Fra mindre til svært romslige, er suitene våre perfekt for par eller opp til åtte gjester. Store balkonger, stuer og luksuriøse baderom gjør dette til et storslagent tilfluktssted.

Studios for Single Travellers

Enkeltlugarer for de som reiser alene

La egentiden din stå til stil med våre prisvinnende enkeltlugarer, utformet og prissatt til alenereisende som ønsker det beste. Kåret til det beste alternativet for alenereisende av Cruise Critic's 2020 Editors' Picks.

Er du klar for en herlig opplevelse?Aktiviteter ombord

Norwegian Cruise Line har noen av de nyeste skipene til sjøs, og den yngste flåten blant de største cruiseselskapene i Nord-Amerika. Takket være et bredt spekter av revolusjonerende tilbud, i tillegg til en rekke nye rom og interaktive opplevelser som begeistrer og inspirerer, er du garantert en ferie ulik alle andre.

Utforsk noen av våremest populære destinasjoner

Seil med våreprisvinnende cruiseskip

Award-Winning Cruise Ships NCL

Enten du er ute etter avslapping, spenning - eller litt av begge - har de prisvinnende skipene våre noe for enhver. Kjenn på spenningen i våre ThrillPlex-aktivitetssoner, ha en legendarisk kveld med Broadway-musikaler og la smaksløkene dine utforske det store utvalget fantastisk mat ombord. La favorittdrikken din fra Starbucks vekke deg om morgenen og nyt luksuslivet i The Haven. Ta et bad i Aqua Park, eller la deg selv slappe fullstendig av på Mandara Spa. Sus rundt i de eneste racerbanene til sjøs, og sjekk ut den fantastiske utsikten fra våre 180-graders observasjonssalonger. Nyt middag og drinker langs The Wanterfront - vår revolusjonerende 400 metre lange promenade mot havet. Innta hvert øyeblikk mens du reiser mellom spektakulære destinasjoner over hele verden med NCL.


OPPLEV ET CRUISE MED ALT INKLUDERT

Free at Sea finner du kun hos NCL


Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, så får du alle pakkene for én pris ut fra cruisets varighet. Cruise med varighet på 3-5 dager kan oppgraderes for EUR 99 per person - Cruise med varighet på 6-8 dager kan oppgraderes for EUR 149 per person - Cruise med varighet på 9-11 dager kan oppgraderes for EUR 199 per person - Cruise med varighet på 12-14 dager kan oppgraderes for EUR 249 per person - Cruise med varighet på 15-17 dager kan oppgraderes for EUR 299 per person - Cruise med varighet på 18 dager og mer kan oppgraderes for EUR 349 per person.

alt-img-card1

Premium-drikkepakke (åpen bar)

Nyt brennevin og cocktailer, vin, fatøl, juice og brus.

alt-img-card1

Spesialmåltidspakke

Nyt utsøkte måltider på en av mange fine restauranter.

alt-img-card1

Utfluktspakke

Utforsk utrolige havner med utfluktspakken.

alt-img-card1

Internettpakke

Med en internettpakke kan du dele reisen din underveis og du får tilgang til Internett overalt om bord.

alt-img-card1

Familie og venner betaler kun avgiftene

Ta gjerne med hele familien, tredje- og fjerde gjest i lugaren betaler kun avgiftene på utvalgte seilaser.

alt-img-card1

Over 400 reiseruter

Reis med «Verdens fremste cruiseselskap» (World Travel Awards) til 15 destinasjoner.


Trenger du hjelp til å planlegge den perfekte ferien?
+47 21 95 62 10