• MI.why-cruise-norwegian-intl-splash-pages-spirit-lagoon MI.why-cruise-norwegian-intl-splash-pages-spirit-lagoon
    Feel Free NORWEGIAN CRUISE LINE
    Føl deg fri til å cruise på din måte

HVORFOR VELGE CRUISE MED NCL

Registrer deg for de hotteste cruise-tilbudene!

Seil over havene, hopp fra øy til øy og cruise avgårde med Norwegian Cruise Line. Ferien hvor du kun må pakke ut én gang, før du kan slappe av, utforske og nyte førsteklasses servering - når det passer deg. Hvor du kan oppleve fantastisk underholdning rett fra Broadway, som kombinert med spennende aktiviteter gjør underholdningen om bord bedre enn noensinne. Og hvor du kan nyte et nytt nivå av luksus i The Haven. Alt som gjør reisen like spennende som destinasjonen. Reis med oss for å kjenne hvordan ekte frihet føles.

Takk for at du er interessert i Norwegian Cruise Line. Vær oppmerksom på at det å klikke ut av denne siden fører deg til en engelskspråklig side. Ring oss på +47 21 95 62 10 eller kontakt den lokale reiseoperatøren for ytterligere assistanse.

Noen av favorittene våreKun hos NCL

Skjem deg bort påSPEKTAKULÆRE SERVERINGSSTEDER (RESTAURANTER)

Teppanyaki
Seafood at La Cucina
Decadent desserts at Bayamo
Tapas
Desserts
Steak

Friheten og fleksibiliteten som følger Freestyle Dining får du kun hos NCL , altså ingen fastsatte tidspunkt for måltider og forhåndsreserverte plasser. Kjenn på friheten ved å følge dine egne behov i stedet for en fastsatt timeplan. Alle skipene våre tilbyr vellagde menyer i opptil tre hovedrestauranter og flere uformelle spisesteder. Kokkene våre tilbereder originale retter med de beste ingrediensene. Spiseopplevelsen kan bli så formell eller uformell som du vil. Og når du ønsker deg en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige, har vi spesialiserte restauranter som tilbyr varierte retter for en hver gane, alt fra franske retter på Le Bistro og moderne italienske retter på Onda by Scarpetta - til Texas-grillmat på Q. Alt finnes om bord - og alt smaker fantastisk.

UTFORSK SERVERINGEN (RESTAURANTENE)

PrisvinnendeUnderholdning

Sol deg i glansen fra Broadway, med show som Kinky Boots, som har vunnet seks Tony Award®-priser og eksklusivt til sjøs hos NCL, publikumsfavorittene Jersey Boys eller Footloose. Opplev underholdning ulikt alt annet som kan oppleves på havet.

Slapp av og lad batteriene MODERNE LUGARER

The Haven

The Haven

Din egen luksuriøse enklave øverst på skipet, The Haven by Norwegian® er hvor moderne eleganse møter tilrettelagte tjenester og privatliv, alt for å gi deg en unik cruiseopplevelse.

Largest Suites at Sea

De største suitene til havs

Fra store til svært romslige, er suitene våre perfekt for par eller opp til åtte gjester. Store balkonger, stuer og luksuriøse baderom gjør dette til et storslagent tilfluktssted.

Studios for Single Travellers

Enkeltlugarer for de som reiser alene

Sørg for at egentiden din er standsmessig med våre prisvinnende enkeltlugarer, utformet og prissatt for den kresne alenereisende. Kåret som beste alternativ for alenereisende: Cruise Critic's 2020 Editors' Picks.

Er du klar for en herlig opplevelse?Aktiviteter ombord

Norwegian Cruise Line har noen av de nyeste skipene til sjøs, og den yngste flåten blant de største cruiseselskapene i Nord-Amerika. Takket være et bredt spekter av revolusjonerende tilbud, i tillegg til en rekke nye rom og interaktive opplevelser som begeistrer og inspirerer, er du garantert en ferie ulik alle andre.

Utforsk noen av våremest populære destinasjoner

Seil med våreprisvinnende cruiseskip

Award-Winning Cruise Ships NCL

Enten du er ute etter avslapping, spenning - eller litt av begge - har de prisvinnende skipene våre noe for enhver. Kjenn på spenningen i våre ThrillPlex-aktivitetssoner, ha en legendarisk kveld med Broadway-musikaler og la smaksløkene dine utforske det store utvalget fantastisk mat ombord. La favorittdrikken din fra Starbucks vekke deg om morgenen og nyt luksuslivet i The Haven. Ta et bad i Aqua Park, eller la deg selv slappe fullstendig av på Mandara Spa. Sus rundt de eneste racerbanene til sjøs, og sjekk ut den fantastiske utsikten fra våre 180-graders observasjonssalonger. Innta så middag og drinker langs The Wanterfront - vår revolusjonerende 400 metre lange promenade mot havet. Nyt hvert øyeblikk mens du reiser mellom spektakulære destinasjoner over hele verden med NCL.


OPPLEV ET CRUISE MED ALT INKLUDERT

Free at Sea finner du kun hos NCL


Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet. Cruise med varighet på 1-6 dager kan oppgraderes for €49 per person • Cruise med varighet på 7-9 dager kan oppgraderes for €99 per person • Cruise med varighet på 10-13 dager kan oppgraderes for €149 per person • Cruise med varighet på 14-17 dager kan oppgraderes for €199 per person • Cruise med varighet på minst 18 dager kan oppgraderes for €249 per person.

alt-img-card1

Premium-drikkepakke (åpen bar)

Nyt brennevin og cocktailer, vin, fatøl, juice og brus.

alt-img-card1

Spesialmåltidspakke

Nyt utsøkte måltider på en av mange fine restauranter.

alt-img-card1

Utfluktspakke

Utforsk utrolige havner med utfluktspakken.

alt-img-card1

Internettpakke

Med en internettpakke kan du dele reisen din underveis, du får tilgang til Internett overalt om bord.

alt-img-card1

Familie og venner betaler kun avgiftene

Ta gjerne med hele familien, tredje- og fjerde gjest i lugaren betaler kun avgiftene på utvalgte seilaser.

alt-img-card1

Over 400 reiseruter

Reis med «Verdens fremste cruiseselskap» (World Travel Awards) til 15 destinasjoner.


Trenger du hjelp til å planlegge den perfekte ferien?
+47 21 95 62 10